Prețuiește-ți Samsungul, mai ales dacă e Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 este penultimul model de smartphone pe care cei de la Samsung l-au pus la dispoziția susținătorilor mărcii, urmat de Galaxy S6+.

Varianta telefonului, Galaxy S6 Edge este primul telefon din lume ce are un ecran dual-edge. In discuția noastră intră două puncte de vedere și anume: faptul că este un model de telefon apărut de curând, ceea ce înseamnă că prețul său încă este unul ridicat, prin urmare trebuie prețuit încă din momentul achiziționării, și faptul că este singurul telefon ce are funcția de dual-edge, ceea ce înseamnă că eventuala deteriorare a display-ului trage după sine o problemă mai mare decât este deja.

Prin faptul că S6 Edge are în componența sa un ecran curbat, asta înseamnă că procurarea unui ecran de schimb ar fi foarte grea și mult mai costisitoare decât pentru un telefon, smartphone cu ecranul obișnuit.

Pe principiul „mai bine să previi decât să tratezi”, cei de la Smart Protection au adus pentru utilizatorii acestui telefon, soluția tuturor problemelor.

Folia de protecție Clasic Smart Protection este un produs ce garantează o protecție ridicată a telefonului dumneavoastră. De tipul calității premium, telefonul va fi în siguranță fie în fața unei eventuale căzături, fie în fața obiectelor ascuțite ce-l pot zgâria.

Așa cum susțin și cei de la Smart Protection: „Folia de protecție Clasic Smart Protection® este un produs premium creat special pentru a oferi clienților noștri soluția unei protecții inteligente. NU este deloc o folie “clasică”!

Mai jos găsiți un clip demonstrativ, ce arată procesul de montare a foliei Clasic Smart Protection.

După cum puteți vedea, telefonul dumneavostră va arăta chiar mai bine decât o face deja și va fi mult mai în siguranță decât ar fi fără o folie de protecție.

De asemenea, folia nu va afecta rapiditatea cu care touch-ul telefonului răspunde la atingerile utilizatorului.

Surse foto: aici, aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s