Despre reclame proaste si Karma

De fapt, voi vorbi de o singura reclama frumușeață. Nu suna bine in titlu daca era la singular. Ma rog.

Ideea e ca da, poate ca e putin cam greu sa faci o reclama ok la un produs care iti trateaza diareea sau reversul ei. Insa, am vazut si spoturi mai de Doamne-ajuta. Dar daca nu te simti capabil sa faci asta, atunci elibereaza-te de ideea ca totusi poti folosi o mica povestioara si pur si simplu, spune-o! „Da, ia Caconal si-ti trece sa te mai treaca.” You’re cap ou pas cap, no?

Deja nu mai am rabdare, asa ca voi tranti inca de pe-acum specimenul de care vorbesc, si mai discutam „p-orma”.

Nu-i asa ca nici voi n-ati mai mancat capsuni din pom? Heheheeeei, nici eu. E greu, intr-adevar sa tii pasul cu toata documentarea; sa mai cauti si informatii despre unde cresc capsunele, deja e exagerat. Acuma, na, daca domnita trebuia sa stea dreapta pe alee, doar nu faceau astia plantutele de capsunele ASA. Trebuia sa se aplece, dup-aia ziceai ca de, de-aia face pe dansa, ca mananca fructe nespalate. Nespalate erau si-n pom, da’ nici chiar asa. Degeaba vorbesc, ca oamenii s-au gandit bine.

Ce sa-i faci. „Mai” am zis ca mai mor putin de fericire cand am vazut ca dupa ce a luat Imodium, a-nceput sa faca si yoga. Ba, esti nebun? Chiar e tare. Pana mea, ce vrei mai mult de la un medicament. Nu-ti mai  trebuie droguri. Ai vazut, frumos, sta domnita in pozitia lotus, n-are nicio grija ca poate o ia ceva; era zen, la cat de ieftin a fost acest Imodium, a avut bani si de mare.

Una peste alta, am avut dreptate. Oamenii au avut curaj, chiar au pus totul sub forma unei povestioare.

Uhm, let’s call this…Cacadook. (inspiration via THIS)

O, si era sa uit. „Karma” dadea bine si ea in titlu. Putina speranta ca poate postarea mea va contine horoscopul pe data de azi, nu strica nimanui.

Cius!

download

Lasă un comentariu